Specialist in

Scroll naar beneden voor meer info!

In het kort: wat is webontwikkeling?

Webontwikkeling is het maken van programma’s die via het internet te bereiken zijn. Dit kunnen eenvoudige informatieve websites zijn – zoals deze website – maar ook webshops en webapps.

Webapps zijn complexere websites zoals een platform of cloudsoftware. Software waarmee je gehele bedrijfsprocessen kan ondersteunen of automatiseren. 

Websites

Voor het maken van een website bent u aan het juiste adres. Voor een bedrijf in 2019 is digitale aanwezigheid onmisbaar. Bij de ontwikkeling van een website leggen wij de focus op de volgende speerpunten:

  • Makkelijk in onderhoud
    Wij leveren al onze websites op in met een beheeromgeving waarmee je makkelijk teksten en content kunt toevoegen en aanpassen.
  • Volgens sectorstandaarden
    Er wordt bewust gebruik gemaakt van sectorstandaarden zodat niet alleen Blue Brain, maar iedere programmeur er moeiteloos kan werken.
  • Snel gevisualiseerd
    Onze ervaring leert dat ontwikkeling sneller gaat als men het eindproduct ziet. Daarom creëren wij altijd binnen 1 week een testomgeving.
 
0
weken max. tot oplevering
Alles met sectorstandaarden
node JS logo
Wordpress logo
laravel icon

Webapps - software in the cloud

Uw bedrijf draait het best op tailor-made software. Uiteraard moet die altijd bereikbaar zijn. Daarom: webapps!

Binnen de sector hebben wij een manier van werken op de ontwikkeling van webapps goed te laten verlopen. De manier heet ‘Agile development’.

Onze werkwijze: Agile

Kort samengevat: Agile werkt met sprints. Sprints zijn tijdsblokken (2 tot 4 weken) waarin van tevoren wordt bepaald wat er dat blok gedaan moet worden en aan het eind van ieder tijdsblok moet de software werken. Hierdoor kun je heel flexibel bijsturen als dat nodig is. Dat vinden wij fijn en onze klanten ook. Daarom Agile!

Hoe beginnen we?

Met een kop koffie natuurlijk! En daarna bespreken we wat het doel wordt van de software, wat de mogelijkheden zijn en hoe we samen een oplossing kunnen realiseren. Webapps zijn grotere projecten, dus vanaf onze eerste afspraak doen we wat het beste bij de opdracht past. Dat is Agile!

Webontwikkeling gaat sneller dan je denkt!